Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 76 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1+2 félszoba
Emelet 1 .
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1926
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 6
Energetika nincs
Lift van
Kilátás utcára,
Budapest IX. ker. a Nagykörúthoz és az Üllői úthoz közel, a Mester utcában, 1. emeleti 76 m²-es, nappali + 2 hálós,
teljeskörűen felújított lakás eladó.

Nagyon jól karbantartott, XX. század elején épült hatszintes, 92 lakásos ház, melynek elektromos hálózata jelenleg felújítás alatt van és már 75%-ban kész, illetve a ház homlokzatának felújítása is napirenden van. A háznak belső parkolója kérelem alapján bérelhető, de a környéken egyéb parklóház is található. A ház két lifttel rendelkezik.
A ház lakóközösségét igényes, kulturált lakók alkotják.
A lakás 10 évvel ezelőtt teljes körű műszaki és esztétikai felújításon esett át minőségi anyagokkal, és gázcirkó fűtés lett kialakítva benne. A felújítás során a lakásban az elektromos hálózat, és a nyílászárók is ki lettek cserélve.
A lakás a felújítást követően nagyon jó elosztású 1+2 fél szobás megoldást kapott, nagy konyhával, és 2 fürdőszobával. Nagyon praktikus elrendezést sikerült kihozni és egy hangulatos otthon került kialakításra extra megoldásokkal, mint például a padlófűtés.
A bejárati ajtón, illetve az ablakokon minősített biztonsági rács van kiépítve, ezáltal is biztosítva a lakás biztonságát.
A szobák laminált parkettával, míg az egyéb helyiségek járólappal burkoltak.
Az egyik fürdőszobában zuhanyzó, a másikban kád lett kialakítva. A lakásnak 2 erkélye van, illetve tartozik hozzá egy pince is. A közös költség 13.000.- Ft/hó, amely a szemét díjat, a takarítást, a lift karbantartását, a világítást és a felújítási alapot tartalmazza.

Környék: Pezsgő egyetemi élet, 11 után meg csendrendelet, a lakóépületek között gyönyörűen karbantartott, békebeli parkok húzódnak meg. A Tinódi park, Ferenc tér vagy a Kerekerdő park annak ellenére is nyugalmat sugároznak, hogy még hétköznap délután is tele vannak kutyasétáltatókkal, anyákkal, diákokkal.
Az új Ferencvárosba immáron jórészt fiatalok, értelmiségiek költöznek, akik vagy a környező irodaházakban dolgoznak (a Vodafone és a Morgan Stanley is a rakparton épített magának luxuskomplexumot), vagy a közeli egyetemekre járnak – Corvinus, ELTE, SOTE, Közszolgálati, mindegyik csak néhány percre van a kiváló villamos- és buszhálózattal meg közeli metrómegállókkal szegélyezett Középső-Ferencvárostól.
Itt található többek között a híres Leövey-gimi, Teleki Blanka szakközép, Szent István szakközép, Fáy András gimnázium, a Molnár Ferenc Kéttannyelvű Általános Iskola, de óvodák is akadnak, ha valaki kisgyerekekkel költözne. A vásárlási lehetőségek, a sok étterem (indiai büfétől hamburgerezőn át a Michelin Guide által újra és újra Bib Gourmand díjjal kitüntetett Petrus étteremig van itt minden) és üzlet gondoskodnak a helyiek ellátottságáról.
A kis kedvencek számára kutyafuttató is van a közelben
2017-ben az önkormányzat elfogadott egy csendrendeletet, aminek értelmében vasárnaptól csütörtökig este tizenegykor, hétvégén éjfélkor be kell zárniuk a szórakozóhelyeknek, de a bulinegyed éjszakai busszal is könnyen megközelíthető.


Közlekedés: A tömegközlekedés kiváló, pár perc alatt elérhetőek buszok, villamosok, illetve a metró is. Helyieknek a parkolás ingyenes.
Busz: 281-es, 914-es, 914A, 923-as, 950-es, 950A, 979-es, 979A
Villamos: 2-es, N2, 2M, 4-es, 6-os, 24-es, 28A, 37-es, 51-es, 51A
Metró: M3

Irányár: 65,9 MFt.

Ár

Irányár 65.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Panoráma Perfekt Ingatlan és Hiteliroda
Név Timár Renáta
Telefon +36 30 405 Mutasd
Email panoramaperfekt@ Mutasd