Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 81 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Emelet 3 .
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült kb. 1940
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás udvarra,
Budapest VI. ker. Terézvárosban, a Jókai utcában egy 81 m2-es, nappali + 2 hálós lakás eladó. A társasház kívül-belül jó állapotú. A lépcsőház tiszta és csendes, lakóközössége igényes. A házban nincs lift. A lakás a társasház 3. emeletén található, a zárt lépcsőházon keresztül egy nyitott folyosón lehet megközelíteni. Mivel 3. emeleti lakás, ezért világos és tájolása D napfényes. A társasház hátsó felében található épületrész jelenleg nincs használatban, ezért a lakás előtti folyosórész hátulról zárt, így nincs átjárás, és saját teraszként használható.
A lakás tisztasági festéssel beköltözhető állapotú, a fürdőszoba és az amerikai konyha 10 évvel ezelőtt lett felújítva. Akkor a bejárati ajtó és a vezetékek is cserélve lettek. Elrendezése: a folyosóról egy előszobába lépünk, onnan nyílik a nappali, a fürdő, és az egyik hálószoba. Ebből a hálószobából nyílik még két kis helyiség, amiknek szintén van ablaka. A másik hálószobába a nappalin keresztül jutunk el. Ennek a hálószobának két oldalra nyíló ablakai vannak. Nagy belmagassága galériázható is. A szobák parkettával, míg a vizes helyiségek járólapokkal burkoltak. Fűtése gázkonvektoros, illetve lehetőség van a cserépkályha használatára is. A lakás klímás és tartozik hozzá saját pince. Fogyasztás mérőórák alapján (vízóra is van). A közös költség 11.000.- Ft.
Frekventált helyen található, kiváló tömegközlekedéssel.
Minden, a hétköznapi élethez szükséges szolgáltató egységek, egészségügyi-, és oktatási intézmények a közelben megtalálhatóak, illetve bevásárlóközpontok is. A központi elhelyezkedése, az egyetemek közelsége alkalmassá teszi befektetőknek kiadásra. Irányár: 59,9 MFt.

Ár

Irányár 59,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Panoráma Perfekt Ingatlan és Hiteliroda
Név Timár Renáta
Telefon +36 30 405 Mutasd
Email panoramaperfekt@ Mutasd