Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 55 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 2 szoba
Parkolás nincs
Emelet földszint.
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: felújítandó
Épült kb. 1920
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 5
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás udvarra,
Bp. XIII. ker. Újlipótváros, Hegedűs Gyula utcai 55 nm, földszinti, 2 szobás téglalakás eladó. Felújítandó állapotú, konvektoros fűtéses, udvarra néző. Közös költség 18.000.-Ft (vízdíjjal), lift nincs.
Az ingatlan jelenleg 2 szobás, de a konyha és a kamra összenyitásával a feltöltött alaprajzon látható módon kialakítható benne 2 db kényelmes méretű hálószoba és egy amerikai konyhás nappali.
A lakás fűtése konvektorokkal megoldott, a meleg vizet gázbojler szolgáltatja. A kémények felújítására 2 éve került sor, ki lettek bélelve, ennek köszönhetően a fűtésrendszer gazdaságosan modern kondenzációs gázkazánra cserélhető.
A burkolat a szobákban és az előtérben keményfa parketta, a konyhában és fürdőben az épület eredeti cementlapjai találhatóak. A lakás minden helyisége ablakos, és mindegyik helyiségbe jut természetes fény.
Az nyílászárók az eredeti fa szerkezetek, kimondottan jó állapotúak mind a beltériek, mind az ablakok, bejárati ajtó. Az előző lakó a társasház házmestere volt, szépen karban tartotta a lakást. A falakon vizesedés jelei nem láthatók. A lakás alatt pince húzódik, így annak ellenére, hogy földszinti, kellemesen meleg, alacsony rezsivel fűthető.
Irányár: 36 MFt.

Ár

Irányár 36 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Panoráma Perfekt Ingatlan és Hiteliroda
Név Timár Renáta
Telefon +36 30 405 Mutasd
Email panoramaperfekt@ Mutasd